The store will not work correctly when cookies are disabled.
Używamy Ciasteczek
Zgodnie z dyrektywą dotyczącą prywatności w sieci, musimy zapytać o Twoją zgodę na zapisywanie plików cookies.
Podczas przeglądania stron internetowych Sklepu Internetowego są używane pliki "cookies ", czyli niewielkie informacje tekstowe, które są zapisywane w urządzeniu końcowym Klienta w związku korzystaniem ze Sklepu Internetowego. Ich stosowanie ma na celu poprawne działanie stron internetowych Sklepu Internetowego oraz umożliwić analitykę ułatwiającą sprzedaż.
BacSpecial EL 500 to wysoce zasadowy, nieperfumowany środek dezynfekcyjny. Z łatwością usuwa tłuszcz i olej oraz likwiduje mikroorganizmy w miejscach przeznaczonych do przygotowywania żywności. Formuła piany pozwala na uzyskanie bardzo dobrej przyczepności na pionowych i pochyłych powierzchniach. Zgodnie ze standardami europejskimi BacSpecial EL 500 został sklasyfikowany jako środek bakteriobójczy (EN 1276).
Zastosowanie:
Czyszczenie i dezynfekcja wszelkich wodoodpornych powierzchni w miejscach przeznaczonych do przygotowywania żywności, np. podłóg, ścian, stołów, płytek.
Sposób stosowania
Przeczytaj szczegółowe informacje dotyczące stosowania produktu zamieszczone w planie higieny i na etykiecie produktu. Podczas stosowania produktu noś odpowiednią odzież ochronną.
Rozcieńcz do stężenia 2% dla dysz wodnych i 2-3% dla urządzeń pianowych.
Nanieś preparat na powierzchnię i przetrzyj, jeżeli to konieczne.
Pozostaw na 15 minut. 5. Spłukaj powierzchnię czystą wodą.
Właściwości mikrobiologiczne:
BacSpecial EL 500 odpowiada następującym standardom:
EN 1276 (brud, 2%, 20°C, 15 minut)
EN 1650 (grzyby drożdżakopodobne, 2%, 20°C, 15 minut)
Informacje dodatkowe:
Wartość pH: 13-14 (100%).
Gęstość: 1,12 (20°C).
Związki powierzchniowo czynne są biodegradowalne zgodnie z regulacją 648/2004/EC.
Zachowaj środki bezpieczeństwa. Przed użyciem przeczytaj załączoną ulotkę informacyjną.
Opakowanie usunąć tylko wtedy, gdy jest puste i zamknięte.
Wyłącznie do użytku profesjonalnego.
Bezpieczeństwo:
Nie mieszać z innymi produktami! Produkt ten został sklasyfikowany jako żrący w rozumieniu dyrektywy 1999/45/EC wraz z jej późniejszymi zmianami. Dalsze informacje i instrukcje bezpieczeństwa zamieszczono na etykiecie i karcie charakterystyki produktu.
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od -10°C do 40°C wyłącznie w oryginalnym, zamkniętym opakowaniu.